torsdag 12. mars 2015

Tur til Røssvollia!

Siden de nye fjellskiene var kommet i hus, var jeg selvsagt ivrig etter å få prøve dem. Jeg valgte meg ut en kort Ranatraskenttur; Røssvollia. En tur på totalt 3,4 km (t/r) med 180 høydemeters stigning. Ett greit turmål når man er sliten etter tre nattevakter.

Som vanlig tok denne turen bare litt over en time fra jeg starta til jeg var tilbake ved bilen. Scooter løypa var grei å følge, men jeg slet litt med skiene siden jeg bare hadde montert de korte ski-fellene under.

Det spørs nok om jeg ikke må bruke de lange fellene til jeg har fått noen til å lære meg hvordan jeg skal gå teknisk riktig med de korte. Jeg antar også at det er ganske annerledes å bruke dette utstyret utenfor en oppkjørt løype, men akkurat her har man ikke noe valg. Uansett skiene har fått jomfru-turen sin og jeg bare storgleder meg til resten av helga.

Utsikten fra køta er som alltid upåklagelig. Dagslys til tross for at klokka var blitt 17:45 når jeg kom frem. Ranatraskenkortet ble raskt klippet og jeg la i vei nedover igjen. Rimelig fornøyd med å ha merket av årets 5 klipp på kortet, skal jeg si dere!

Årets turdag nr. 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!