tirsdag 10. februar 2015

Mens uværet herjer ute...

Her i nord er det ikke vær som frister til uteaktiviteter. Stiv kuling (styrke 17 i skrivende stund), plaskregn og + 6,5 grader, skulle ikke tro vi var midt i februar!

Ergo er det bare å kose seg innomhus. Det til stor fortvilelse siden jeg hadde planlagt å ta ett par skiturer i løpet av friuka. Men været rår man ikke med, så da får jeg bare finne på ting hjemme.

Ikke for at jeg er fri for ting å holde på med, for det er jeg absolutt ikke. Huset trenger renhold. Det er enda litt småtterier igjen å gjøre i leiligheta i kjelleren og det går en del tid med til å planlegge sommerferien.

Så med levende lys, fyr i ovnen, pc'en i fanget og mange nettsider oppe, ser jeg på alle mulige (og umulige) fjellturer som er på ønskelista til sommeren.


Men så må jeg skryte litt av meg selv, for i kjelleren blir det fint, skal jeg si dere. Kjøkkenet er ferdig montert, bare noe småpjusk igjen. I tillegg venter jeg på elektrikeren, som har fått influensa, men håpet han kom seg på jobb igjen i morgen. Det haster ikke med strøm, vi har da slengledninger i massevis, men det hadde vært kjekt å få det på plass - og bli kvitt alle slengledningene.

I tillegg må jeg ha rørlegger for å få koblet vann til kranen på vasken og avløpet.

Jeg synes kjøkkenet er blitt riktig så fint! Det ble standsmessig med kjøkkenøy, mer enn nok skuffer og skap, ja, og ikke minst at hvitevarene er integrert.

I tillegg er jeg nesten ferdig inne på wc. Det er jeg begynt å male under trappa, men jeg må enda ha ett par strøk til. Til høyre ser dere hvor ille det var før, med avrevet tapet på en grusom lillafarget vegg. Nå er det lyse fine vegger, gulvlister og nytt tak. Gulvbelegget var helt, så jeg valgte å beholde det.

I påvente av elektriker og rørlegger skal vi vaske ned badet og gjøre det høvelig brukbart frem til sparekontoen igjen tilsier at det er mulig å renovere det. Selv om dusjen ikke er mulig å bruke, så er vasken grei for tannpuss og håndvask.

Dere får kose dere som best dere kan i uværet, det skal i alle fall jeg gjøre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!