fredag 16. januar 2015

Fremgang i renoveringa av sokkelleiligheta!

 
Det er ikke mye villmarksliv på Villmarkshjerte for tiden. Derimot er det fremgang i renoveringa av sokkelleiligheta.

Soverommet mangler lister rundt døra, så er det ferdig og klart til vasking og innflytting.

Kjøkkenet begynner å ta form. Jeg hadde tegnet flere mulige planløsninger, men etter hvert som prosjektet skred frem endret det seg mye og jeg endte opp med en løsning som jeg ikke hadde noen plan på fra før.

Bildene viser omtrent samme vinkel før og etter.

På det første bildet er vegger og gulv ribbet til skinnet. Taket og gulvet er lagt og monteringa av kjøkkenøya i gang.

På det neste bildet ser dere at de integrerte hvitevarene er på plass. Kjøle- og fryseskapdørene må snus før jeg setter på skapdørene.

Siden planløsningen endret seg underveis, måtte jeg ut og kjøpe flere veggplater, listeverk og ei dør. Så deler av innredninga må ut igjen for å sette opp veggplater. Men det er fort gjort, innredninga kan ennå bare dras frem og veggplatene er fort gjort å sette opp.

Strøm finnes ikke i det hele tatt her, så det er slengledninger overalt. Jeg må vente til rommet er helt ferdig før jeg kontakter elektrikeren igjen.

Det er ikke så veldig mye som gjenstår, men det er tidkrevende arbeide med listverk og slike ting sliden jeg er en smule pirkete.... ;)

På grunn av at sikringsskapet ble en kostbar affære å flytte, har jeg valgt å beholde det der det stod. Det medfører igjen at WC rommet fremdeles blir ett trangt "bøttekott" under trappa. Nå er jo dette ikke ett rom man tilbringer så veldig mye tid på, så det får bare være sånn.

Nå har jeg arbeidshelg, slik at det blir ikke gjort noe som helst der nede før i neste uke. Jeg har tatt nesten 3 uker ferie for å kunne gjøre leiligheta så ferdig som det er mulig nå.

På grunn av at hele det elektriske anlegget må skiftes ut, noe som koster litt mer enn først beregnet, må badet bare vente. Jeg antar at jeg er "ribbet til skinnet" økonomisk, lenge før de andre rommene står ferdige.

Men en ting skal sies; det er umåtelig moro å holde på når det blir så flott som det blir! :)

Håper dere får en super helg!

2 kommentarer:

  1. Du imponerer, som vanlig! Flinke, dyktige jenta!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er rett imponert av meg selv også, skal jeg si deg! ;)

      Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!