tirsdag 16. desember 2014

Julemåneden er travel!

Desember 2014 tror jeg blir den travleste måneden i hele dette året. For å klare å tjene inn resten av pengene som trengs for å sette i stand kjøkken og bad i sokkelleiligheta har jeg påtatt meg noen få (*kremt*) ekstravakter.

Det vil si at jeg i tillegg til mine 11 faste vakter (rød kalender) skal gå 7 netter ekstra (grønn pengebunt). 18 netter på jobb, 13 netter hjemme. Det har så langt gått aldeles utmerket, det er i alle fall ikke pågangsmotet det står på!

Men som alle rundt meg vet; jeg har vært mer død enn levende i hele denne måneden.

Nå er det bare 2 netter igjen før jeg har 6 netter fri. Jeg kjenner at det skal bli godt. Kanskje gutta kan få litt skikkelig middag noen dager? Jeg har litt dårlig samvittighet for at det har vært elendig med skikkelige måltider den siste tiden.

Jeg burde få handla julegaver og skrevet julebrev... mye å ta tak i til helga med andre ord...

Det er liv i  meg, men siden jeg bare jobber, er det lite å fortelle om...

Ønsker dere alle en fortsatt riktig fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!