søndag 2. november 2014

Geocaching i Mo sentrum!

Sent i går kveld, ja, det var vel blitt over midnatt, fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur ut og se om jeg kunne finne noen cacher i byen. Greit å lete i sentrum når det er mørke natta og folk er innomhus.

Jeg startet med en mystery som jeg løste for en stund siden.  Raskt funn på logisk sted.

Deretter åpnet jeg Wherigo på GPS'en. Jeg har aldri brukt denne funksjonen alene før, så jeg var spent på om jeg fikk det til. GPS'en ble plassert i holderen sin i bilen og programmet startet. Så var det bare å kjøre rundt til alle de 15 rundkjøringene i byen etter hvert som de dukket opp som veipunkter på skjermen. Alt skjedde automatisk, så jeg trengte ikke å plages i det hele tatt. Cachen dukket opp på stoppested nr 16. Jeg var superfornøyd med å ha fått det til!

Underveis mot sluttpunktet stoppet jeg og fant ett par vanlige cacher også. Dermed kunne jeg konstatere 4 nye funn før jeg satte kursen hjemover igjen.

Når sant skal sies, så hadde jeg tenkt å ta noen til, men de er så kort vei hjemmefra... så de må jeg klare å ta til fots! ♣

2 kommentarer:

  1. Jeg har testet Wherigo både på GPS og på mobil (uten sim-kort), og det har funket strålende begge ganger. En utrolig fin måte å få lært mye om et område og samtidig komme seg litt rundt, uansett om det er med bil eller til fots :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg var jo med på noen i Munchen og Umeå, men denne gangen var første jeg tok alene. Ikke så mye å lære om stedet, fordi det dreide seg om å besøke alle de 15 rundkjøringene de har plassert i sentrum... ;) Men det er alltid moro å lære noe nytt :)

      Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!