mandag 8. september 2014

Det er liv i meg!

Det har vært stille på Villmarkshjerte de siste ukene. Ingenting er galt, tiden bare går alt for fort.

Guttene er omsider i gang med henholdsvis første og siste året på videregående skole. De virker fornøyde begge to.  Før skolestart laget jeg en stor skrivepult hos yngstemann. Fire gamle kjøkkenskap og to benkeplater ble en flott løsning, som gled godt inn i hyttestilen på "rommet" (loftstua) hans.

Jeg har jobbet mye i det siste. Sykdom blant de andre nattevaktene - og jeg har tid, overskudd og føler at jeg må være litt hjemme sammen med gutta. Jeg har vært mye borte fra dem i år. Tror nok at de savner hotellservicen ★★★★★ når ikke jeg er her. For den er blitt vant til, tro meg!

Det eneste jeg har tatt meg frihet til er ett par soppturer. Fin fangst, så jeg har litt kantarell, piggsopp, steinsopp, matriske og rødskrubb i fryseren. Jeg håper at jeg får tid til en tur til før jeg skal på jobb igjen på onsdag.

Cachebo (campingvogna) er under full klargjøring for vinteren. Det tror jeg får bli ett eget blogginnlegg senere i høst.

Jeg har det bra og koser meg med livet.

Håper dere får ei strålende uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!