fredag 8. august 2014

Da har jeg logget geocache nr 3.000!!!

Den 25. mai 2010 logget jeg min aller første geocache; Granneset. Gleden var stor, dette var moro. Etter hvert gikk det radig mellom funnene. På den tiden var det i underkant av 150 cacher her i Rana. Nå er det rundt 400. Mange nye geocachere har kommet til, noen har falt fra og noen prøver seg og finner ut at dette ikke er noe for dem. Heldigvis er det noen som virkelig blir superengasjert og nesten like ille som meg!

8. august 2014, etter 4 år og 3 måneder som geocacher, kunne jeg logge mitt funn nr 3.000! Valget av cache til denne begivenheten ble gjort fredag morgen, før jeg og en kompis dro på kaffe, eplekake og skravling hos CO. Toskillingsbakken Micro ble høytidelig singnert og øyeblikket foreviget!

Jeg forundret meg mye om hvor mange slike gjemmesteder jeg har gått forbi, uten å vite at de finnes. Når du går tur i skogen, tenker du over at det kan være en boks gjemt under/bak noe slikt som dette?

Det finnes over 6 millioner geocacher i verden pr i dag. Så jeg har langt igjen før jeg har logget alle... nei, da måtte jeg nok ha hatt flere liv å leve for å få det til! *ler*

Selv ble jeg totalt hektet på denne sporten fra dag 1.

Som statistikken viser, øker årlig antall funn i stor stil. Alle ferier og reiser tar utgangspunkt i en eneste ting; hvor er det flest mulig cacher å finne?

Dette året er langt fra over ennå, så det er store muligheter til å finne mange, mange flere.

Jeg har cachet i 7 land. Om en uke er det 8. Da er også Tyskland med i statistikken.

I år hadde jeg som mål å runde 3.000 cacher, men jeg trodde egentlig ikke det kom til å være mulig. Likevel; jeg klarte det!

Geocaching er en lærerik hobby. Det blir mange turer, GPS'en kjenner jeg inn og ut, Earth Cachene gjør at jeg har lært masse om geologi som jeg ikke ante noenting om fra før og ikke minst blir jeg kjent med veldig mange kjempehyggelige geocachere.

I fjor høst gikk jeg til det skritt å få en tatovering, med ett Travel Bug nummer på. Da ble jeg en Human TB. Det er ikke så veldig mange av oss, men noen er det. Jeg har møtt to andre, ei i Finland og en i Umeå.

SASkoglund heter denne sporbare tatoveringen.

Også bilen min er en Travel Bug. SASkoglund Cache Car.

Jeg er spent på hvilket antall jeg avslutter 2014 med og hvordan min geocachingfremtid ser ut!

Gratulerer med funn nr 3.000 til meg selv!!!

2 kommentarer:

  1. Hipp hurra og gratulerer med jubileet! Helt fantastisk at du har kommet så langt, jeg husker fremdeles kommentaren: "Det finnes nok ikke noe sånt her hvor jeg bor" :p
    Stor gratulasjonsklem sørøst-fra <3

    SvarSlett
  2. wow!! Gratulerer med 3000 funn.. Det er jo helt enormt! God tur til Tyskland, kos deg masse og lykke til i den videre letinga.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!