tirsdag 8. juli 2014

Tur til Raudfjellet!

Mandag kveld ved 23:30 tiden var temperaturen såpass lav at jeg fant ut at jeg skulle ta meg en liten fjelltur. Valget falt på Raudfjellet (eller Raudsandhaugen, som noen kaller det). Ikke en alt for lang tur, men likevel en stor dose høydemetere å komme seg opp og ned. Litt over 300 av dem.

Siden det er dagslys hele døgnet her i nord nå, så spiller det ingen rolle om man drar på fjelltur kl 12 om dagen eller kl 12 om natta. Det er like lyst uansett. Bare så dumt at det ikke lar seg gjøre å fange det med kameraet på mobilen... (avsporing)

Turen er bare 5 km lang, halvparten gjennom skog og myr, halvparten på fjell. Vanvittig flott utsikt her denne natta. Sollyset glødet i horrisonten - og ganske mye vind holdt myggene unna.

På bildet ser det ut som om det er mørkt, men det er det ikke, bare sollyset i bakgrunnen som gjør det vanskelig å ta bilde...

Årets 11. Ranatraskenklipp er ett faktum, kortet ble faktisk klippet kl 01 om natta. Jeg vurderte en stund om jeg skulle ta en topp til, men fant ut at det var best å komme seg hjem og i seng.

Ranatraskenklippene er ikke så høyt prioritert på denne tiden av året, men ett og annet er greit å ta innimellom alt det andre. Fokuset på geocaching er stort for tiden, jeg nærmer meg 3.000 funn med stormskritt.

Jeg håper dere alle har en super sommer! :)
Her i nord smelter vi i 30 varmegrader...

2 kommentarer:

  1. Ja, jeg så det da jeg tok bildet! Men jeg vet jo at Rauvatnet ikke er hjerteforma, egentlig, men moro at det ble en sånn vinkel at det ser sånn ut! ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!