onsdag 9. juli 2014

Tur til Hammertjønna!

I skrivende stund sitter jeg og venter på at det skal bli tid å dra til legen. Jeg er blitt syk, hovnet opp i ansiktet og føler meg helt elendig. Men jeg tenkte jeg skulle fortelle om mine siste to turer. Den første gikk til Hammertjønna på onsdag.

Jeg og turfølget mitt startet sent, klokka var vel rundt 23:00. Det passet utmerket siden jeg skulle snu døgnet fordi jeg skulle på jobb kvelden etterpå og samboeren til turfølget var på nattevakt. Så vi la i vei. Turen opp dit er ikke lang, men vi ga oss god tid fordi vi smått måtte stoppe og snu oss for å se på solnedgangen.

Som vanlig er det ingen mulighet til å fange både solnedgang og det faktum at vi har godt dagslys hele natten, men jeg kan love dere at det var ett spektakulært skue.

Ranatraskenkortet ble klippet for 12. gang i år. Jeg har aldri hatt så mange klipp på denne tiden av året før, så noen turer bør jeg vel spare til høsten. Om det nå skulle bli mange flere klipp i løpet av sommeren, så har jeg ennå noen fine fjellcacher jeg kan ta utover høsten.

Vi tok ett klipp til og tilbake fra det, hadde vi sett soloppgangen og Hammertjønna lå og badet i morgenlyset kl 03:30.

Fortsettelse følger....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!