tirsdag 24. juni 2014

Geocachingferie dag 1 & 2

Mandag la vi i vei, en smule senere enn planlagt. Cachebo, som veide 700 kg når jeg henta den, veide 750 kg når den var klar for tur. Dvs at alt av gass, batteri, fulle vanndunker, kopper, dyner, pledd, mat, klær og utstyr for to personer veier under 50 kg! Jeg er på lavo-tur i campingvogn! ♣

Målet er i første omgang Hedemark. Derfor valgte vi å kjøre E12 fra Mo til Storuman, så E45 videre.

Mandag kjørte vi rundt 40 mil. Det går unna på gode svenske veier, selv med Cachebo på slep. Ett sted i området rundt Dorotea tok vi kveld. Nydelig landskap og mye spennende å se.

Blandt annet den "hytta" som dere ser på det første bildet. Stokker som er satt tett-i-tett inn mot grantreet. Greinene på grana fungerer som paraply, ergo tørr hytte!

Mandag fant vi i overkant av 20 cacher - og kom selvsagt over flere spennende ting i skogen!  Figurene er laget av skoleelever og står langs en 3 km lang tursti rundt ett tjern.

Tirsdag fortsatte ferden forbi Østersund og vi tilbakela 31 mil før vi tok kveld etter å ha forlatt E45 og tatt av på litt mindre veier inn mot grensen til Norge.

30 cacher ble dagens fangst - og ett par av dem var virkelig fabelaktige!

Mange sitter og lurer på om min kjære Corsa klarer å dra Cachebo?!?!? Det går knallbra. Det går noe mer drivstoff (1,02) pr mi. Så går det tregt i oppoverbakkene, så de norske fjellovergangene vil jeg ikke over... men alt i alt fungerer det kjempebra så langt!

1 kommentar:

  1. Riktig god ferie, hlrtes riktig så koselig ut! Gleder oss til ferie og cachejakt, koser oss med bloggen din mens ferien kryper stadig nærmere. Feriehilsen fra Masibirost :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!