lørdag 24. mai 2014

Jeg bygger trapp!

Onsdag; prosjektet fortsetter.
Vel hjemme igjen etter ei uke under Kypros sol var det bare å brette opp armene og fortsette med jobbingen hjemme.

Prosjekt: "HAGE" går fremover.

Drøye 550 meter verandadekke og 100 meter 2"4 senere er jeg nesten ferdig med en stor fin trapp fra sokkelen og opp til veien. Trappa er 150 cm bred og har dybde i trinnene tilpasset hellinga på bakken. Her har veien blitt til etter hvert som jeg har jobbet meg oppover.

Før jeg reiste så det slik ut.
Jeg minner om at jeg fra før har laget platting foran ytterdøra i sokkelen, så trappa er en fortsettelse av denne. Nå ser det rent og pent ut hele veien langs husveggen.

Begynnelsen av mai; prosjektet startet.
Jeg undres veldig på hvorfor i all verden det er satt inn ei ytterdør uten vindu, i ei lita leilighet med bare to vinduer?!?! Mulig jeg må gjøre noe med det en gang i fremtiden. Jeg skal lage omramming rundt døra og vinduet her nede, så ser det litt bedre ut. Litt dumt at det ikke går an å sette inn ett vindu til på denne veggen, men det går en betongvegg innvendig mellom gangen og stua. Avsporing...

Onsdag ettermiddag, hele torsdag og hele fredag har gått med til å få trappeprosjektet ferdig. I dag gjenstår bare litt finskjæring og steinstabling før jeg kan si meg helt ferdig. Men det ser veldig bra ut så langt - om jeg skal si det selv.

Venstre bilde; torsdag. Det går unna. Høyre bilde; fredag kl. 23:30. Jeg har nådd toppen av bakken.
Hvem sier at damer ikke kan?!?! Klart vi kan!!! Jeg er særiøst stolt av meg selv, har armer og føtter som virkelig lider etter graving, saging, skruing, bæring og rydding. Men trappa er omsider bygget. Fy flate jeg er glad jeg har gått i god læring hos faren min, sånn at jeg faktisk har kunnskaper til å gjøre slike ting som dette selv.

I tillegg har jeg investert i plenklipper (ja, du leste riktig!) og gressfrø for å få orden på "plenen". Kanskje kan jeg bare kalle det plenen og ikke "plenen" om noen uker? Siden det kommer litt regn innimellom tenker jeg at det er lurt å få på frøene i dag, så slipper jeg å vanne dem så mye til de begynner å spire.

Vel, sånn er livet hos meg for tiden. Jeg jobber beinhardt for å bli ferdig til snøen forsvinner fra fjellet... åh som jeg gleder meg til det!

Ha en strålende helg videre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!