onsdag 7. mai 2014

En god bok til arbeidet!

Som jeg har fortalt før, så pleier jeg å høre på lydbøker når jeg går i fjellet alene. Den siste tiden har jeg også gjort det mens jeg har jobbet i hagen og med huset. Det har vært en utfordring å finne nye bøker å høre på siden jeg bare liker skandinavisk krim og har hørt det aller meste.

Fredrik Skagen, Jussi Adler-Ohlsen, Jørn Lier Horst, Jan Melum, Ingvar Ambjørnsen, Håkan Nesser, Camilla Läckberg, Anne Holt, Henning Mankell, Jan Erik Fjell og ikke minst Jo Nesbø. Alle disse har jeg slukt det meste av. Nja, ikke Ingvar Ambjørnsen. Han har jeg bare hørt 2-3 bøker av. Ikke for at de er dårlige, men jeg finner ikke helt entusiasmen min for dem - ennå.

Unni Lindell har jeg styrt unna, uten at jeg helt vet hvorfor. Hun har fått mye god omtale, men jeg har til nå ikke valgt hennes bøker. Så ble jeg anbefalt en av hennes serier og nå er jeg i gang med hennes bøker med kriminaletterforsker Cato Isaksen i "hovedrollen". Jeg har funnet ut at det finnes 9 bøker i denne serien og er nå godt i gang med nummer 3; "Sørgekåpen".

Både "Slangebæreren" og "Drømmefangeren" var så spennende at jeg ble helt sliten i ørene av øreproppene fordi jeg ikke klarte å slå av innimellom. Siden jeg har lydbøkene på telefonen, ble jeg til stadighet avbrutt av samtaler, sms og e-post. Fryktelig irriterende når jeg var midt i noe spennende! ;)

Lydbøker er dyrt, så det er kjekt å dra innom biblioteket for å låne dem og legge dem inn på telefonen.

Jeg var også så heldig å få Jo Nesbø sin siste bok; "Politi" som Mp3-fil i går. Jeg gleder meg til den, men tror jeg skal konsentrere meg om de seks siste av Unni Lindell først.

Dette med lydbøker har jeg fortalt om en gang før her på bloggen, for ett par år siden. Jeg etterlyste da noen som jeg kunne "bytte" lydbøker med. Jeg fikk den gang tips om å låne på biblioteket, noe som er en grei ordning, men jeg blir lei av å dra dit for å finne ut at neste bok er utlånt - og at det er venteliste på den.

Så hvis noen der ute kan tenke seg til å bytte "krim mot krim", så blir jeg veldig glad!

Nå skal jeg ut og rydde i garasjen for å bli kvitt noe skrot - og da blir "Sørgekåpen" igjen plugget i ørene! :)

Ha en strålende dag videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!