tirsdag 29. april 2014

Heisann! Det er liv i meg! ;)

Siden det er lite turaktivitet for tiden, blir det lite blogging. Været er stabilt ustabilt og jeg har jobbet mye i det siste, så da blir det bare litt pusling i hagen.

Her er en oppdatering fra disse småprosjektene.

Jeg har laget ferdig den lille plattingen ved siden av inngangspartiet. Den har jeg laget to "hull" i, ved gjerdet (det lille innfelte bildet), der skal jeg etter hvert plante syrinbusker. I tillegg valgte jeg å lage til ett blomsterbed ved gjerdet. Tenkte jeg kunne plante noen busker der også. Tidligere var det plen her, men gresset vokste ikke og det ble bare masse søle inne i huset, så nå slipper jeg det.

På den andre siden av huset har jeg fått ryddet opp resten av trærne og kvistene fra fjorårets skoging. Alt er nå lagt i en haug på plenen. Dette gjorde at jeg endelig hadde en god unnskyldning for å kjøpe meg en "kvistemakulator" (dvs. en kompostkvern). Mitt nye absolutte favorittleketøy. Den har makulert mengder med kvister, men haugen minsker ikke mye, så det vil ta tid å bli ferdig. Alle stammene bærer jeg opp og legger ved garasjen, så kan jeg kappe det opp til ved etter hvert.

For i tillegg til å pusle med dette er jeg begynt å sette opp gjerdet mot naboen. Pålene er i bakken og i garasjen står 80 stakitt-gjerde-bord til tørk etter å ha blitt smurt med Visir. De skal ha to strøk hvitmaling før de skrues opp. Jeg tror det blir veldig bra! Etter hvert vil jeg også ha stakittgjerde videre rundt huset, men det skal jeg ta etter hvert som jeg føler jeg har tid og lyst til det.

Etter at første delen av gjerdet er oppe skal jeg begynne med å lage en liten platt utenfor inngangen til minileiligheta i kjelleren. Der er det stort sett bare sand nå, så jeg antar at det dras inn mye sand og søle der nede. I tillegg blir det mye finere utenfor huset. Men også det tar jeg litt som det kommer. Pusler litt med det nå og da.

Som dere forstår; mange småprosjekter i hagen, som jeg koser meg med innimellom.
Likevel håper jeg at det blir en tur ett eller annet sted i helga!

Ha en fortryllende dag videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!