søndag 2. mars 2014

Tur til Mofjellet!

I morres var det fint lite i kroppen som var modent for tur. Legger og lår verket etter de 3 milene som var tilbragt på tur de siste 3 dagene. Jeg besluttet at det var bedre å få gjort noe husarbeide... men... etter ett par timer, litt opp og ned trappa, fant jeg ut at det kanskje kunne være greit med en tur likevel?!?!

Jeg sendte en sms og spurte om det var noen stemning for Mofjellet med start fra Vatnadalen. Joda, det var det. Så jeg pakka mat og kakao i sekken og så la vi i vei. Med brodder under skoene, selv om første 100 høydemetrene av stien stort sett var bar. Etter hvert ble det mer is og snø å gå på. Skaren bar oss godt hele veien frem til Ranatraskenklippepunktet på Mofjellet.

Nydelig solnedgang bak oss hele veien opp til varden - og enda litt lengre. Vi hadde dagslys nesten helt frem til målet. Her kunne vi sitte på trappa til bua og spise litt mat og få i oss litt varm drikke. Det skal sies at de siste 500 metrene i luftlinje var tunge, men når man sitter der på trappa, 470 moh og ser utover byen med alle lysene, da er alt slitet glemt.

Ranatraskenkortet ble klippet for 6. gang i år. Jeg ligger virkelig godt ann i forhold til å få klippet alle 25 i løpet av året. :) Jeg kjenner at jeg er spent på hvordan konkurrentene ligger ann, om de har fått klippet noen flere punkter i løpet av helga (skjelve, skjelve), for nå blir det stillstand for meg en ukes tid fremover. Jobb og prosjekter hjemme må prioriteres...

Totalt var turen 7,3 km lang og vi brukte rundt 3,5 timer inkl 1 times pause. :) Flott søndagstur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!