torsdag 13. mars 2014

Litt om hva jeg holder på med i disse dager!

Det er skikkelig sølevær, regnet plasker ned i skrivende stund. Jeg er fornøyd med det, for hadde dette kommet ned som snø, hadde jeg slitt livet av meg for å måke den vekk.

Med regnværet blir det bare inneaktiviteter. Jeg har fått gjort ferdig lappeteppe-pleddet og hengt opp overskapene i det som skal bli nytt kjøkken i kjelleren. I tillegg blir det baka og rydda litt - og rota litt.

Ja, selvsagt blir det mye data-tid. Geocaching krever planlegging, så dermed har det gått med en del tid for å lage databaser i G-SAK (program for overføring og redigering av cachebeskrivelser), samt å prøve å løse mysterycacher. Nå har jeg to slike baser ferdige, en over ruta; Mo-Rognan-Bodø-Rv17-Mo og en over Mo-E12-Lycsele.

Klikk på bildet så blir det større! ;)
Jeg vet jo hvor det frister mest å dra på cachetur, for jeg ser hvor det er flest cacher tilgjengelig for logging.... men slik værforholdene er for tiden, blir det nok været som bestemmer hvor helgas tur skal gå! Slik som dette ser databasen over Bodø ut (jeg har retusjert koordinatene, så ingen får noen mysteryløsninger av meg...).


En stor dose fargerike tulipaner er kommet på spisebordet. Jeg fant ut at jeg trengte en liten fargeklatt siden det er så grått ute. Så når det fargerike lappeteppet mitt kom på plass i sofaen, ble det straks mye gladere hjemme. Utrolig hva litt farge kan gjøre med humøret!


Lappeteppet ble passe stort, ca 1 * 2 meter. Fargene på bildet til høyre er mer lik virkeligheten enn på det til venstre. 135 forskjellige lapper. Morsomt prosjekt, men det var mye jobb med det. Det har tatt ganske lang tid siden det er bare blitt laget noen lapper nå og da. Jeg har vært en smule avhengig av at noen har donert restegarn for at alle lappene skulle bli ulike. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! :)


Huset når jeg kjøpte det.

Huset før.
I går fant jeg ett bilde av hvordan Villa Utsikten (huset mitt) så ut før. Jeg var inne i Google maps og brukte Street View. Det ser ganske annerledes da enn det så ut da jeg kjøpte det. Huset ser veldig smalt ut på Google-bildet, men det er fordi bildet lyver en del. Det andre bildet viser den mer riktige størrelsen. I sommer ble det satt opp nytt gjerde, så nå ser det langt bedre ut utenfor her enn det gjorde for ett år siden.

Når jeg så på Street View'en så la jeg merke til en ting - og det var muligheten for å lage ekstra parkeringsplass utenfor huset. Pr i dag er det bare mulig å parkere i garasjen (innkjørselen er for liten) og langs gjerdet. Ergo har jeg 2 parkeringsplasser, til nød 3. Det jeg så på bildene var at det tydeligvis har vært en plen ved siden av huset, som av en eller annen grunn er blitt litt borte med tiden. Det området må det være mulig å gjøre noe med, slik at jeg får enda en parkeringsplass?!?! Men det får bli til sommeren! :) Moro var det i allefall å se hvordan det så ut her før!

Jeg hadde egentlig ikke så mye å fortelle, trodde jeg, men så viste det seg at jeg hadde litt likevel... ;)

Ønsker dere en fin-fin helg! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!