onsdag 5. mars 2014

Dagene går og går...

Dagene går bare med til dagligdagse ting her hos meg. Jeg har vært for sliten til å dra på tur, men har heldigvis fått gjort litt andre nødvendige gjøremål inne i huset. Slik som å bake 12 brød, 24 boller (alt for lite, så det må gjøres om igjen) og vaska litt på stua og kjøkkenet.

Så bare måtte pynten på kjøkkenbordet fikses litt på. Jada, jada... jeg vet at det er lenge igjen til påske, men er de ikke fine, kyllingene? Og så blir det påskeliljer innimellom de grønne bladene i bakgrunnen! :) Den gamle kjøkkenvekta er gull å ha kjøkkenpynten i!

Innimellom har jeg lest mer omkring diverse planlagte turer, studert kart og bøker. Jeg holder på finne ut hva som er hensiktsmessig turmat, ja for disse ferdigpakkene som man fyller vann i - det er ikke mat! Jeg leser og lærer, prøver og feiler. Det kommer nok ett eget innlegg om dette temaet når sesongen starter for fullt og jeg har fått testet ut flere av de tingene jeg har lest om.

Innimellom har jeg ordna litt mer på lappeteppet mitt. Det begynner å ta form, blir ca 90 * 150 cm med de lappene jeg har nå. Og fyyy så tungt det er! .... og fyyy  så lei jeg er av prosjektet... det var skrekkelig mye mer arbeide enn jeg trodde. Men jeg ser at det blir fint til slutt. Ingen lapper er like og det er ett virkelig fargerikt skue! :)

Til slutt vil jeg dele en setning som jeg så på ett bilde på facebook;

"Bli aldri så opptatt av å skape en karriere at du glemmer å skape ett liv."

Det fikk meg til å tenke på at vi heller ikke må glemme - å leve mens vi gjør det - og elske mens vi tør det!

Med disse ord og tanker sender jeg dere ett ønske om at dere får en super helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!