torsdag 27. februar 2014

Tur til Skravelhaugen!

I ettermiddag kom jeg meg endelig ut på tur igjen. Utstyrt med hodelykter, ski, sekk med kakao og kjeks la vi i vei mot Skravelhaugen. Turen er rundt 1,5 km lengre på vinteren enn på sommeren, siden veien ikke blir brøytet helt til sommerparkeringen.

Dermed fikk vi en tur på 10,13 km (tur/retur) langs Andfiskvatnet. Men ski var det ikke mulig å gå på. Det var ett tynt islag oppå skaren, så det ble alt for glatt. Etter en km ble skiene forlatt og vi fortsatte på føttene. Ikke noe problem å gå i mørket med gode hodelykter.

Vel fremme ved målet; Skravelhaugen, ble det drukket kakao og stjernehimmelen ble så vidt lyst opp av nordlyset. Vakkert! Ranatraskenklipp nr. 4 for sesongen var ett faktum! Phu, godt å vite at jeg haler innpå konkurrentene igjen... ;)

Det ble en tung tur, vi brukte litt i overkant av 4 timer, hvorav 2 timer og 50 minutter var effektiv gåtid. Snøen var råtten og bar oss dårlig, så jeg regner med at leggene ser ut som ett Jotun fargekart i morgen... uansett var det ufattelig godt å komme meg ut på tur igjen. Jeg kjenner at energien er på tur tilbake.

Nå er det bare å begynne å glede seg til neste tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!