torsdag 2. januar 2014

Året 2014 er i gang!

Nå er 2014 begynt. Jeg sitter her i stillhet og tenker tilbake på året som har gått. Mye har endret seg og livet er blitt helt annerledes enn det var for ett år siden på denne tiden.

Nyttårsaften ble tilbragt hjemme i Villa Utsikten sammen med gamle og nye venner, i tillegg til noen ungdommer i etasjen over og under. Ganske så spontan liten sammenkomst, siden jeg egentlig hadde planlagt å være nesten helt alene. Kalkunen fikk hard medfart for å bli ferdig i tide... men både den og tilbehøret ble god og alle virka til å være fornøyde! Utsikten over byen var upåklagelig ved midnatt og det nye året kunne flagges inn med sprudlevin og "Skål for ett nytt år, nytt liv og nye muligheter!"

Årets første dag ble i grove trekk brukt til å slappe av og filosofere, mens kjøkkenet ble forsøkt rydda flere ganger. Att jeg får til å rote så mye er bare helt utrolig! ;) Jeg har vært død-sliten i hodet av all den sosiale aktiviteten den siste tiden og kjenner at jeg har behov for å ha litt roligere dager fremover. Det får jeg nok, siden året starter med arbeidshelg. Jobbe, sove, spise og passe på at sofaen holder seg på plass! ;)

Jeg håper dere alle sammen, der ute i den store verden, får en fantastisk flott første uke i det nye året!!! :D Nå er det bare å telle dager til lyse sommernetter!!!

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!