onsdag 11. desember 2013

Værfast hjemme!

De siste dagene har regnet plasket. Veiene er atter en gang blitt elver og det er kanskje kano eller kajakk som er de beste alternativene for å komme seg til og fra butikken.

Jeg velger å holde meg værfast hjemme!
I går måka jeg så mye tung snø og sørpe at armene verker noe skrekkelig i dag.

Nå virker det til at det er håp om at regnet skal avta noe utover kvelden og natta. Det er godt, for jeg er værfast på andre døgnet. Takk og lov for at jeg handler matvarer for ei uke av gangen, da klarer vi oss i alle fall til i morgen. Og så slipper jeg å bruke bilen som rattkjelke på de såpeglatte veiene, siden jeg har mangel på både kajakk og kano! ;)

Julegaver og andre mer eller mindre nødvendige innkjøp får bare vente. I mellomtiden studerer jeg turkart "opp-ned-og-i-mente". Det er en veldig koselig inne-aktivitet når man er værfast! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!