tirsdag 17. mai 2011

Har Norge også sånne grøfteblomster på nasjonaldagen?

Grøfteblomster har fått ny mening den siste uka. Planter jeg sliter med å få til å vokse inne hjemme, vokser vilt i skogen her nede på Kreta. Sommerblomster vi kjøper på gartneri, er grøfteblomster.

Dårlig vær = er delvis overskya og 20 grader.... Med det har vi ikke opplevd, heldigvis!
 Til alt hell ble vi ikke vekket av hornmusikk i morres. Phu!!! Nasjonaldagen feires best i varmen, med tærne i bassenget. Ingen tvil om det!!! I dag er alle gutta i badeland. Jeg har vært på cachejakt. I morgen blir det Knossos og museum på meg og den største bukkene bruse. Nok en gang skjønner jeg overhode ikke hvorfor vi bor i nisselandet. Brrrr.... Håper for alt i verden det meste av snøen er borte til vi blir tvangsreturnert til der passene våre er utstett... Happy 17. mai folkens!!! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!