mandag 21. oktober 2013

Vinteren er kommet!

I helga rådet det ingen tvil. Vinteren er kommet. Landskapet et blitt hvitt og det er bare å innse at tiden med fjellsko på føttene og tursekk på ryggen er over.

Enda er det bare ett 15-20 cm tykt teppe på bakken, tiden hvor det hverken er fugl eller fisk. Det er komplisert å gå på føttene - og det går ikke an å begynne å gå på ski!

Selv om landskapet med nysnøen er vakker når sola skinner, kjenner jeg på sorgen over at høsten er over. Vinteren har aldri vært min tid. Kulden har aldri fristet meg. Det er sommeren og spesielt høsten som er den magiske turtiden! Tiden hvor livsgleden er størst!

Nå har jeg bestemt meg for å lære meg å gå på ski i fjellet med tursekk på ryggen. Det får bli så mange knall og fall som det vil, jeg får fryse til jeg har lært å kle skikkelig på meg og jeg får prøve å bli veldig flink til å være mer positiv til "den hvite jævelskapen" (les; snøen).

Før jeg kommer i gang med prosjekt "ski-i-vinterfjell", har jeg en del ting som må ordnes her hjemme. Alt som har vært utsatt hele sommeren og høsten, skal jeg nå ta tak i og få gjort! Jeg skal sette opp en vegg på kjøkkenet (det prosjektet har jeg begynt med i dag) og jeg må få fjernet badekaret og satt inn dusj på badet (prosjekt etter at kjøkkenet er ferdig).
 
Jeg ønsker dere en strålende uke!
 
Husk at livet er en vakker reise
i medgang, motgang,
fortid, nåtid,
sorg, glede
og ikke minst;
den magiske FREMTIDEN!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!