fredag 25. oktober 2013

Det blir "hjemme-kose-helg" for Villmarkshjerte!

En liten is-svull i elva!
Vi går ei regntung helg i møte her i nord, alt lauvet er borte fra trærne og det er kullsort ute om kveldene. Fordelen med å bo i byen er at gatene er opplyst av gatelykter, så da er det ikke helt mørkt likevel! Snøen ble borte, som dugg for vinden... Heldigvis, for det har vært såpeglatt på veiene de siste dagene.

Denne helga er den første siden juni, som jeg skal være hjemme (bortsett fra arbeidshelgene) og slappe av.

Det er kommet sushi og hvitvin i kjøleskapet, huset er snart rundvaska etter prosjektet med å sette opp vegg på kjøkkenet, bare å få vaska 1. etg. så kan jeg ramle ned i sofaen! Ei sofahelg er nødvendig. Jeg kjenner at jeg er en smule sliten. Likevel blir det nok noen småturer, i det minste rusleturer i sentrum, vil jeg tro, jeg kan jo ikke bare sitte inne... Men skulle noen invitere meg på fjelltur, så kommer jeg garantert ikke til å si nei!

Dette er faktisk ett bilde av Mo sentrum,
tatt fra Mofjellet, med regndråper på linsa!
Husk at; - hjemme er man bare på vent,
i naturen LEVER man!!!
 
Så i helga skal jeg prøve å være mest mulig "bare på vent"...
... og begynne å planlegge tursesongen 2014! ;)

Jeg håper dere alle sammen får ei strålende helg!

1 kommentar:

  1. Kjenner jeg deg rett, er jeg sikker på at du ikke helt klarer å sitte helt stille hele helgen, du har for mye maur i stumpen til det ;) Men jeg håper uansett at du får en strålende helg!
    Vil se før- og etter-bilder av kjøkkenet!
    Stor klem <3

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!