tirsdag 15. oktober 2013

Bare en liten oppdatering fra Villmarkshjerte!

Det er stille tider fra Villmarkshjerte. Mye jobbing den siste tiden medfører at det er lite annet som skjer. Det bli bare småturer rundt i distriktet, en og annen cache blir logget, men ellers har jeg bare slappet av og ladet batteriene til neste arbeidsnatt.

I går mores gikk jeg av og har fri i en hel uke. Jeg kjenner at det skal bli veldig godt. Flere småturer står på planen, men også en del ting som må gjøres hjemme. Vinteren nærmer seg med stormskritt, ergo må de få hagemøblene mine inn i garasjen - og alle de døde ute-blomstene må fjernes. Det tenkte jeg å få gjort i dag!

Bortsett fra det har jeg planer om tre turer; Hellerfjellet med en kompis (kanskje to), Bredek med en annen kompis og til helga blir det sannsynligvis geocaching-lavo-tur nordover mot Gildeskål! Jeg er spent på hva det blir til, om planene blir gjennomført, eller om nye dukker opp.

Jeg gleder meg veldig til å få testa lavoen på skikkelig måte. Den er jo ikke blitt brukt i sommer, til tross for at jeg hadde gleda meg veldig mye til det... Men siden det er blitt så veldig mange andre turer, med annen type overnatting, har det ikke blitt noe av til nå. Så derfor har jeg investert i ovn til den, slik at den kan brukes i tiden fremover også! Jeg er veldig spent, ikke er jeg vant til å overnatte i telt - og slett ikke på denne årstiden! :)

De tre bildene dere ser her har jeg tatt de siste dagene. Det øverste er ei speiling i vann (bildet er ikke opp-ned). Det tok jeg under gårdagens tur til Storfurua i Hemnes. Det neste er tatt i kveldslyset i Sila på søndag, mens det siste er fra samme kveld i Stokkvågen. Det er ingen tvil om at også høsten er vakker her i nord. Det er få andre steder i verden som kan slå Nord Norge når det gjelder kveldslys!

Jeg håper dere får ei strålende uke og nyter livet til det fulle! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!