søndag 8. september 2013

Kveldstur til Virvatnet!

På vei ned fra eventene på Granneset hadde jeg for lenge siden planlagt å fortsette vandringen denne dagen. Jeg klarte å overbevise to av mine turvenner om at det var en veldig god idè å fortsette innover Virvassdalen og gå til Virvasshytta før vi dro hjem.

Det tok ikke lang tid å overbevise dem om at det var lurt! Så når vi kom til parkeringsplassen på Storvollen, satte vi oss i bilen og kjørte innover dalen til parkeringsplassen ved demninga i Virvassdalen. Vi startet å gå de 5 km mot hytta kl 18:50. Tempoet var høyt, for vi måtte rekke tilbake før det ble mørkt.

Målet med turen var å få klippet Ranatrasken kortet, klipp nr 11 for oss alle. Det ble liten tid til å nyte utsikten, men av og til bare måtte vi ha en fotostopp eller bare stoppe opp og se utover landskapet.

Virvasshytta var full av feststemte folk, som vi slo av en prat med før vi klippet Ranatraskenkortet og de fikk logget cachen som ligger her oppe.

Returen gikk lynraskt, vi gikk rett mot solnedgangen og det var rett og slett bare vakkert!!! Kl 21:10 var vi tilbake ved bilen.

Storfornøyde og glade for at vi valgte å dra opp, til tross for at vi på dette tidspunktet hadde gått 2,5 mil denne helga...

Fantastisk tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!