tirsdag 3. september 2013

Inner Bredek

Her på Inner Bredek er det fint. Tenk på at for 100 år siden stod det en liten fjellgård her. Folk bodde her og klarte å leve av det naturen hadde å by på!

I dag er det bare fjøsen og grunnmuren til denne gården som står igjen. Men like forbi fjøsen er det satt opp ei veldig lita hytte som står åpen for fjellfolket.

Selv om koia er lita, er det vedovn, bord og stoler, i tillegg til noe kjøkkenutstyr. Her kan du fyre i ovnen og spise matpakken i varme og tørre omgivelser mens du signerer i muglerboken og leter etter cachen. Det er faktisk også mulig å overnatte overnatte. Det finnes to madrasser som går ann å legge på gulvet. Trangt, men det kan jo være koselig hvis det er kaldt ute!

Betingelsene er som de alltid er i slike åpne hytter og buer;

RYDD OG VASK ETTER DEG!!! (og fyrer du i ovnen, må du huske å bære inn ved igjen til neste turgåer som kommer)

....ellers er det kort vei til at de blir låst med hengelås, og det vil vi jo ikke....

Altså; for å gjøre turen opp hit ennå mer spennende og attraktiv, har jeg lagt ut en cache her, med litt høyere vanskelighetsgrad og terrengvurdering enn strengt tatt nødvendig. Motivasjon til å legge turen opp hit. Muglerboken har sørgelig få hilsninger. Gi ditt bidrag! :) Det er hyggelig for andre å lese når de kommer opp hit.

Med viten og vilje har jeg valgt et tørt sted hvor man kan hvile litt innimellom letingen. Husk dette;

* RESPEKTER hytta.
* Du trenger IKKE å demontere noe for å finne cachen.
* Du trenger heller IKKE å grave noen steder.

Siden jeg ikke på noen måte klarer å bestemme meg for om denne cachen er en micro eller en nano (heller mest mot micro), så har jeg oppgitt størrelsen til rett og slett å ikke være oppgitt.... ;)

Bruk ØYNENE og tenk kreativt, da dukker den nok opp.
Siden den er gitt vanskelighetsgrad 5, burde det ikke gis noen ingen hint i utgangspunktet, men siden dere har gått langt, er jeg snill;

* Tørt og godt. Nice and dry.
* Cachen inneholder kun loggark. Only log.
* Du bør ha en pinsett for å få den ut og signere, dette for å ikke ødelegge installasjonen.

Lykke til på cachejakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!