mandag 26. august 2013

Tur til Hauknestinden!

Fra toppen av Hauknestinden, med Mo langt nede i bakgrunnen!
I dag våknet jeg sent, som vanlig, hadde ikke kommet meg ut av senga før dagens turplan var ett faktum; Hauknestinden!

Fra varden ved cachen, utsikt mot Mo i Rana!
Ett par timer senere var sekken pakket og jeg satt i bilen. Sammen med turfølget mitt startet vi opp de (i overkant av) 750 høydemeterene mot toppen, rundt kl 14:30. Utrolig nok greide vi å bruke 2,5 timer opp!!! En time lenger enn normaltid... mye skravling, mange stopp og en del folk å stoppe å slå av en prat med langs stien. På dette tidspunktet var jo de fleste på vei ned igjen!

Kl 17 logget vi cachen, som er nesten på toppen, før vi fortsatte mot varden og fant oss et utsiktspunkt å sitte å drikke kakao på! :) Toppturer er lykken i livet!

Ranatraskenkortet mitt hadde jeg prestert å glemme hjemme, så jeg improviserte med et gammalt visittkort. Takk og lov for at jeg hadde noe å klippe turpunktet på, ellers ville det blitt en ny tur opp i år. Noe som fungerer dårlig når det ennå er mange fjell igjen å besøke i år! Vel hjemme igjen var det bare til å klippe ut avtrykket og tape det fast på kortet. Årets 9'ende klipp! :)

Strålende sol, 18 grader og fjelltopp, kan det bli bedre?

Nå står en laaaaaaaaaaaaang arbeidsuke på planen for min del, tirsdag kveld starter jeg på en serie med 6 nattevakter! Men jeg vet at de fyker unna - i trivelig selskap! :)


Håper dere får en super uke, alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!