onsdag 14. august 2013

Nok ei langhelg "på loffen" står for tur!

Ja, nå har jeg så og si fått gjort alt jeg skulle gjøre hjemme før jeg kan dra på loffen igjen. På lørdag er det event i Saltdalen, så det er hovedmålet med turen. Men før jeg kommer så langt skal jeg gå litt i fjellet.

Jeg har en del fjellcacher igjen å logge fra Saltfjellet til Saltdalen og i det området, så jeg får bare skride til verket! ;) I tillegg skal jeg først stoppe på Storvollen og gå ut en serie cacher der, til eventet jeg selv har planlagt å holde der, bare det blir godkjent snart!

Og blir nå eventet * Granneset 2013 * godkjent, skal jeg sende inn ett annet event * Granneset By Night * for alle oss som kommer opp og overnatter på gården... egentlig et 100% egoistisk event, for å slippe å være der alene i høstmørket! ;)

For å være ærlig har jeg tenkt en del i det siste, på dette med alder. For jeg er jo ikke så ung lenger, i alder, men i hodet er jeg søren ikke gammel... heldigvis har jeg fått høre en del at "jeg holder meg godt"... så det er liksom ett plaster på såret... Livet går så skrekkelig fort. Jeg mener, jeg har tenåringer på 15 og 17 år. Hva har skjedd? Plutselig er de bare blitt voksne - og det er jeg jo ikke blitt selv en gang!

Men nå har jeg bestemt meg for å se på det på denne måten; jeg har gjort en god jobb med guttene; de er rolige og fornuftige karer (stort sett). Jeg er fri til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil - bortsett fra når jeg stikker innom på jobb innimellom. Jeg er tross alt ikke så gammel at livet er brukt opp... heldigvis! :) Bare friheten til å kunne reise - når jeg vil til hvor jeg vil... jeg har jo ikke noen som trenger at jeg lager mat eller vasker klær mer. Selv om de er glade når jeg kommer hjem og gjør det! ;)

Har valgt å dele ytterligere 3 nydelige bilder med dere, fra turen nordover, landet vårt er bare utrolig vakkert. Vi må være flinke å faktisk SE det alle sammen. Jeg var veldig heldig med været på hele turen, sol og varme om dagen og dis over fjellvann om natten.

Det siste bildet er tatt ved Skoddeberghytta i Harstad/Evenes området. Der var det så fullstendig stille og trolsk stemning den kvelden og natta jeg var der. Ikke umulig at jeg drar dit igjen, siden jeg helt klart må nordover på cachejakt en gang til!


Da lar jeg mannen i fjellet ønske dere en flott uke videre! Det kommer sikkert en oppdatering i løpet av uka, helga eller så! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!