tirsdag 25. mai 2010

Geocaching og Ranatrasken!

Det aller første blogginnlegget hos "Villmarkshjerte". Velkommen skal du være ;-) !!!

Jeg hadde planlagt en tur til Granneset i dag, for å klippe Ranatraskenkortet, det andre klippet, og for å finne to cacher jeg hadde skrevet ut fra www.geocaching.com , etter tips fra Kjersti med bloggen; http://pilaris.net/blogg/ som er en ivrig geocacher. Og jeg kan love dere at å finne min aller første cache gjorde meg VELDIG, VELDIG glad!!!


Og at jeg var glad over å finne cachen, gjorde veldig godt, for det er veldig mange nedturer for tiden! Små gleder må deles og gjøres til STORE gleder! Jeg signerte loggboka, før alt ble pakket pent tilbake igjen, og boksen lagt på plass der jeg fant den!!! SMIL!!!

Jeg synes vinduet på gården på Granneset er så utrolig koselig, så jeg måtte ta et bilde å dele med dere.


Etter å ha spist litt lunsj inne på det koselige kjøkkenet på Granneset, så skulle jeg klippe det andre klippet på Ranatraskenkortet mitt. Noe som blir møysommelig dokumentert. Det må sies at stien opp til Granneset ikke var like fri for snø som 23. mai 2009 Det lå ennå partier med snø flere steder langs stien, men det var greit å gå likevel. Og som dere ser på bildene; det regna en del, men det gjorde ingenting!På veien fra Granneset gikk jeg for å se om jeg kunne finne cachen ved Bredekfossen, med den lånte GPS'en i ei hand og koordinatene jeg skulle til i den andre, fant jeg ganske greit fram til rette stedet for koordinatene, men jeg lette høyt og lavt - ingen cache var å oppdrive... GRÅTE STORE SVÆRE KROKODILLETÅRER!!!! Neida, turene er god medisin for meg, i stedet for å sitte hjemme å spekulere.... og til slutt må jeg ta med et bilde av Passifloraen min som blomstrer så vakkert, med hele fem blomster i dag!!!

3 kommentarer:

 1. Awww! Blir så glad når jeg ser at dere har hatt en så fin tur! Og selv om dere ikke fant cache nr. to, så finner dere den på neste anledning. Det er en del vi ikke har funnet heller, sånn er det bare :)

  Husk at selv om dere har logget i boka i cachen, så må dere også logge besøket på www.geocaching.com
  Logg både den dere fant og den dere ikke fant.

  Gleder meg til å lese mer i den fine nye bloggen din!
  Stor klem :)

  SvarSlett
 2. Det var kjempemorro å finne cachen, og selv om jeg var litt skuffa over at vi ikke fant nummer to, så... ja, det er jo fult av cacher overalt, vi skal nok finne flere - og legge ut nye i "våre" turområder!!!

  Jeg har logga cachene i dag, kan vi finne hverandre på geocaching.com også? Vi er TeamSkoglund....

  Og igjen; TUSEN TAKK FOR "BASILLEN"!!! he, he...

  SvarSlett
 3. Det er mange vi ikke har funnet også, men så venter vi litt, leser nye tips fra folk som har funnet den etter at vi tittet, og plutselig finner vi den. Vi funderer også på å legge ut cacher selv, men har ikke kommet så langt ennå.

  Ja, jeg så etter at jeg kommenterte at du har logga cachene, følger med skjønner du ;) Og vi kan finne hverandre der også, men da må du logge deg inn, gå på Your Account Details, og så under Your Preferences velge Allow Friend Requests. Jeg følger med og sender deg en Friend Request så fort jeg ser du har tillatt det :)

  Bare koselig, sånne snille basiller sprer jeg gjerne *ler*

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!