søndag 14. juli 2013

Tur langs Andfiskvatnet!

Lørdag kveld, etter å ha ventet en hel dag på oppholdsvær og såpass hull i skydekket at jeg kunne gå opp på Hauknestinden, ga jeg opp den planen og gikk innover Andfiskvatnet i stedet. Målet var Skravelhaugen og Ranatraskenklippepunktet der.

For første gang på lenge hadde jeg turfølge, dog av det heller fåmælte slaget, for hun sa ikke ett eneste ord på hele turen. ;) Turfølget heter Jori og er den firbeinte 5 åringen til naboene. Snill og grei jente som gikk omtrent 3-4 ganger så langt som meg, der hun hadde rimelig frie tøyler i båndet sitt.

Turen innover til Skravelhaugen er 3,4 - 4 km innover en fin skogsbilvei. Innimellom var det plaskregn og innimellom var det bare duskregn. Det gikk ikke mange minuttene før Jori var søkk våt, selv hadde jeg goretex-klær på meg sånn at jeg var berget. En ting er veldig bra med regn; ingen mygg orker å være ute i sånn vær! ;)

Ellers denne helga har jeg prøv fiskelykken, med stang, dupp og meitemark. Jeg fikk ingen fisk opp av vannet, men de spiste nå i allefall opp meitemarkene, så jeg bidro nå litt til at de skulle få næring og bli større! ;)

Nå står vi foran en ny uke, med nye muligheter, i plaskregnet! ;)

1 kommentar:

  1. Hunder er fatastisk turfølge- og de bryr seg så visst ikke om ei regnskur eller to!
    Uten hund hadde jeg nok også gått noen turer, men med hund, blir dørstokkmila betraktelig redusert!!
    Håper du får ei fin uke ;o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!