torsdag 4. juli 2013

Hjemme igjen etter ei uke i Tyrkia!

Etter en uke under Tyrkias varme sol, er det nå godt å være hjemme i det frodige nord. Jeg er storfornøyd med turen, men å være mer enn en uke i Tyrkia hadde blitt for kjedelig. Hotellet var flott, all-inclusive var veldig bra - vi spiste stort sett hele tiden... Og hadde det ikke vært for at jeg ble syk dagen før vi skulle hjem, ville jeg kommet hjem til ei badevekt som skrek; 3 kg for mye, men i mores skrek den en kilo for lite... effektivt slankekur å være syk et par dager!

Innimellom følte jeg meg som en av disse kebabgrillpinnene som snurrer rundt grillvarmen, der jeg snurra rundt på solsenga... ;) Jeg har aldri i mitt liv tilbrakt så mange timer på ei solseng før. Men hva skulle jeg ellers henge fingrene i der nede? Fjellturer var helt uaktuelt, spesielt etter å ha logget den eneste cachen jeg leta etter der nede, tyrkiske menn virker ikke alltid like pålitelige... så det ble bare turer frem og tilbake på stranden, for å få litt mosjon og for å se på alle menneskene som lå til grilling langs stranden. Noe som la grunnlag for mitt forrige blogginnlegg. ;)

Jeg hadde en plan om en fjelltur i ettermiddag/kveld, langt til fjells. Opp på Mofjellet, via Hammertjønna, Rundtjønna, så ned mot Heramsvarden og tilbake til start. Jeg tror dette er en tur på ca 6 timer, men er ikke helt sikker, avstandene er ganske store. Poenget med å gjøre dette til en kveldstur, er å se midnattsola. Jeg tror ikke det blir så mange flere muligheter i år. Men da er det jo også ei forutsetning at det er klarvær. Det virker det delvis som om det blir. Uansett må jeg få i meg nok mat i løpet av dagen til å orke en så lang tur, noe som er en smule usikkert med tanke på at jeg har vært syk et par dager. Nå tror jeg egentlig at det går fint! :)

Jeg håper at dere alle får en flott dag videre, midnattsol eller ikke! :)

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!