mandag 15. juli 2013

En bekymringsfri dag!

Livet er så fylt av alle slags bekymringer. Helse, økonomi, fortid og fremtid. Vi bruker mye tid til å bekymre oss over livets mange utfordringer. Kanskje for mye tid?

Noen ganger virker et problem helt uoverkommelig. Ingen løsning vises i det fjerne. Intet håp. Men når vi ser tilbake, har det ikke vært mange slike utfordringer som har virket helt umulig å komme igjennom og løse, i fortiden også?

Hvordan gikk det med disse utfordringene? Jo, de løste seg til slutt og vi ble veldig lettet. Sånn er det hver eneste gang. Alt ordner seg til slutt! Vi ser kanskje tilbake og tenker at; ingenting er så galt at det ikke er godt for noe!

Så om du nå sitter der i dag - og bekymrer deg for helsa, økonomi, fortid, fremtid eller noe annet; legg det helt til side og;
 
La dagen i dag,
være en dag,
som du er helt bekymringsfri,
og føler deg helt fullstendig lykkelig
 - bare for å være i live!

Rett og slett bevilg deg selv en helt bekymringsfri dag!

4 kommentarer:

 1. så san,så sant

  SvarSlett
 2. Sant nok, men vil ikke bekymringene nå deg igjen før eller siden? Er det ikke bedre å løseproblemr, bli ferdig med dem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, problemer må løses for at man skal bli ferdig med dem. I allefall de fleste. Noen kan ignoreres til de blir borte også! ;)

   MEN poenget mitt var, at det kan være lurt å bevilge seg selv EN bekymringsfri dag innimellom! :)

   Det tror jeg at vi alle har godt av. Spesielt når vi blir utsatt for mye motgang... at vi da bare kan ta en PAUSE!

   Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!