søndag 23. juni 2013

Husrenovering!

Som huseier er det mange ting som må repareres og ordnes hele tiden. Sånn er det for meg også. Når jeg overtok huset var det modent for maling både her og der. Dreneringen foran garasjen var mildt sagt ikke-eksisterende og utebelysningen var ikke veldig kledelig.

Det er ikke det at det så ille ut, (bildet til høyre) men vinduene og garasjeporten trengte sårt skraping og ny hvitmaling. Nå er det gjort. Jeg er ganske fornøyd med malejobben.

De grusomme utelysene, som mest minnet om gravlykter, ble byttet ut med noen hvite og flate vegglamper. Det ble veldig bra.

Når vi er tilbake fra Tyrkia, har jeg ennå litt å holde på med utover sommeren og høsten. Jeg og naboene skal sette opp ett nytt gjerde mot veien, og så må jeg få støpt noe drenering (i venstre kant av bildet av som det var før), der hvor det i dag er en slags ugress-plen....

Men nå er det så mye annet jeg skal gjøre i sommer, så prosjektene får jeg ta litt etter hvert! :)

Akkurat nå er jeg bare veldig fornøyd med at det ser så bra ut her som det gjør akkurat nå!!! Blomsterene som jeg plantet for en måneds tid siden vokser og er koselige fargeklatter her.

Håper alle der ute i den store verden får en super uke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!