fredag 10. mai 2013

Geocaching i natten...

I går kveld kjente jeg at jeg hadde fått nok av vinteren. Jeg lastet noen cacher inn på GPS'en og tok en tur ut. Kl. 23:00 er et fint tidspunkt å logge bynære cacher. Lite folk i gatene - og få folk bak gardinene.

På grunn av en vond fot, ble det bare "drive-inn" cacher, men dem er det nok av rundt omkring!!!

Jeg tok 4 enkle cacher alene først. Så fikk jeg selskap av cachevenner, midt i natten. Sammen logget vi 2 cacher til. Det var koselig med årets første team-caching. Jeg håper det blir mange flere team-cache-turer fremover.

Det har vært sørgelig lite geocaching til nå i år, så jeg må virkelig ta meg i nakken og komme meg mer ut i tiden fremover. Ennå er det for mye snø til å dra på fjellturer, men om et par, tre uker skal det nok være mulig å gjøre noen forsøk. Jeg gleder meg!

Det ble litt snakk om MEGA-eventet i Finland i sommer og jeg kjente at jeg måtte vurdere planene mine litt. Kanskje legge om kjøreruta en smule?!?! Jeg får se nærmere på saken i neste uke.

Kanskje burde jeg kjøre strekningen; Mo-Umeå-Happaranda-Treriksgrensa-Muoni-Storuman-Mo?!?!
Inkl. MEGA-eventet vil den turen ta 11 dager. Denne kjøreruta frister veldig, så jeg må tenke nøye over saken...

Men nå er det konfirmasjonshelg. Minstemann er humanetisk konfirmant i morgen og skal feires med stil! :)

2 kommentarer:

  1. Det er nesten så jeg kjenner selv hvor godt det må ha vært for deg å komme deg ut og lete etter noen bokser igjen! Jeg er fryktelig sløv med cachingen for tiden, blir noen nå og da. Men 19. mai skal jeg (kanskje Eileif blir med) på mitt første event! I festningen! Gleder meg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Event i festningen?!?! Det høres spennende ut. Jeg håper det blir et flott event. Det er moro å møte alle som er like opptatt av geocaching som en er selv. Alltid noe å snakke om og man snapper opp mange tips! :)

      Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!