søndag 5. mai 2013

Garasjeryddings lørdag!

I går var jeg ute hele dagen. Sol, men litt kaldt gjorde at det var bare å kle seg godt.

Med en lydbok på øret var jeg ute og puslet. Jeg fikk ordnet ferdig i garasjen, slik at det meste har fått sin egen plass å henge på og slik at det er god plass å stable ved når den tid kommer. Ennå er det litt som ikke har fått sitt eget oppheng, blant annet snøskuffen, men den kan egentlig henge der hvor jeg har hengt opp sykkelen, siden sykkelen ikke skal henge der om sommeren.

Sommerdekkene kom også på bilen i løpet av dagen, så nå må det ikke komme noe mere snø!

Utpå kvelden var det bare å gå inn og slappe av en stund. Jeg hadde noen konfirmasjonskort jeg skulle gjøre ferdig, men det ble bare med tanken, så det får jeg ta i dag. I stedet for fikk jeg et innfall om å hekle en liten ugle! Jeg er ingen hekler, men siden jeg får til å lese oppskrifter, gikk det bra og ugla ble kjempefin. Den er fylt med litt vatt og er dermed litt tykkere enn den ser ut på bildet. Jeg tenkte jeg kunne bruke den til å henge på alle de nøklene jeg ikke har i daglig bruk. Da er det litt mindre sjanse for å rote dem bort, for ugla er ca 9*12 cm.... Fin-fint lite lørdagsprosjekt!

I tillegg fikk jeg hentet ett lite kjøleskap som jeg hadde fått tak i på fredagskvelden. 60 cm høyt, 60 cm bredt. Siden eieren ikke hadde hatt det i bruk viste hun ingenting om hvor gammelt det var eller om det bråkte mye, så spenningen var stor når jeg plugget det til strømmen. Men det var nesten helt lydløst, så ikke ut til å være så mange år - ergo et prima kjøleskap til "hybelen" til den eldste av småfolket!!! Og det beste; det var helt gratis!!!

Jeg har foreløpig ingen planer for dagen i dag, men de dukker nok opp som perler på en snor etter noen kopper kaffe og lesing av FB-oppdateringer! ;)

Jeg ønsker alle med konfirmanter en flott dag! Gratulerer så mye!

Til alle andre; jeg håper dere nyter siste rest av helgefreden! :)

2 kommentarer:

  1. Supereffektive snuppa! Utrolig hva man kan få plass til i en garasje i tillegg til en bil, bare man tar veggene og taket i bruk!
    Håper du har hatt en fin søndag også, klem! :)

    SvarSlett
  2. Det hørtes ut som en deilig og effektiv dag :-). Superfin ugle!

    Ha en riktig god uke!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!