søndag 26. mai 2013

En effektiv tur-helg!

Du vet at du er en geocacher når en U-PRODUKTIV dag er å få gjort unna selvangivelsen i tide, kjempe deg til en forfremmelse på jobb eller kanskje selge bilen din for noen tusen mer enn den er verd...
Mens en virkelig PRODUKTIV dag er når d har funnet 6 rustne ammo-bokser, noen slitte tuppevre-bokser eller en falsk kongle høyt i ett tre!!!


I helga har jeg virkelig vært produktiv. Jeg har logget 105 cacher. 13 på fredag, 90 på lørdag, 1 på søndag og en noen minutter etter midnatt til mandag.

I overskya regnvær la jeg i vei over Saltfjellet, ned Saltdalen mot Rognan. Her skulle jeg møte cachevenner og gjøre ett forsøk på å logge 100 cacher på ett døgn!

Det var mye vakker natur, som det nesten ikke var tid til å oppleve, fordi cacheloggingen måtte være ekstremt effektiv! Men noen små fjellturer ble det, som her, like sør for Saltstraumen. Her tuslet jeg opp alene, vakker natur og cachefunn. LYKKE!!!


Dette bildet er fra en annen fjelltopp, her hadde jeg følge med opp, cachen fant vi ikke, men fy-flate for en flott utsikt i kveldssolen! :)

Her oppe på fjellet observerte jeg plutselig et lite mosehjerte! Så vakkert!

I dag kom jeg på at lørdag 25. mai var 3 årsdagen for mitt aller første geocachefunn!!! Og tenk; dagen ble feiret i stor stil; med 90 funn - uten at jeg hadde noen tanke for at dette var en jubileumsdag! Godt jeg hadde noen å feire sammen med, til tross for at heller ikke de ante at jeg hadde en feiring på gang... ;)

Første delen av natta var det regn. Heldigvis er det ikke mørkt om natten her i nord på denne årstiden, bare litt "skomt". Det gjorde at stemningen i fjæra på Fauke var magisk. (Bildet er tatt med GPS'en, dertil kvalitet...)

I 32 timer i strekk jaktet jeg på cacher. Jeg hadde bare en liten time som jeg slappet av og knep igjen øya. I Bodø jaktet vi stort sett hver for oss, jeg og turfølget, fordi vi hadde logget få av de samme cachene fra før... da var det mest effektivt å dra rundt alene... mulig det var feil teori...

Jeg har befølt så mange byggninger, trær, ventilasjonsanlegg, veiskilt, lyktestolper og steinmurer at det er rett og slett skremmende... Ja, og for ikke snakke om alle husene jeg har krøpet under.... Man bryr seg ikke, man beføler alt som er nødvendig for å finne cachen - og om klærne blir tilgriset, ja, så er det bare sånn! Når cachen er logget er ALT smilende bra!!! ;)

Jeg har vasket hendene rundt 100 ganger i dag, forbannet meg selv for manglende bruk av hansker. De er kanskje rene nå... kanskje... ;)


Rein treffer vi ofte når vi er på tur. Vanligvis er de veldig sky og løper sin vei, men denne gangen fortsatte de bare å spise av det grønne som spirer og gror.

Disse blir nok god mat til høsten! :)

Det er så mange flotte rasteplasser, spesielt når det er sol. På denne var det utrolig fint. Ikke noe søppel noen steder, benkene var rene og pene, ja, til og med på wc var det ingenting å sette fingeren på. Jeg håper virkelig det fortsetter å være slik resten av sommeren! :) For det er vel sånn vi vil ha det?!?!


På ett av turpunktene i fjellet kom vi over denne kreative penneholderen! En sopp som vokser på trærne hadde 3 hull for å sette penner i... Sånt liker jeg! :)

Kl. 23:50 logget jeg cache nr. 90 på lørdag 25. mai. OMG jeg var, og er, monsterfornøyd med det. Mine cachevenner klarte nok rundt 120! Jeg er MONSTER-imponert over dem!!!

Som så mange ganger før irriterer jeg meg i dag grønn over at jeg atter en gang glemte å kreve gruppebilde av meg og turfølget.... hmmmfffff.... Neste gang SKAL jeg huske det!

Nå er det bare å sette seg ned og planlegge neste cachejakt!
Jeg har en mistanke om at sommeren 2013 kommer til å dreie seg MYE om geocaching... :D
Lykken i livet... :)

1 kommentar:

  1. Ser vi bort ifra regnet, så har du så absolutt hatt en herlig geocachinghelg, og produktiv har den så absolutt vært! Jeg håper jeg kan få til en dag eller to i geocachingens tegn i sommer, jeg er veldig glad i sånne heldagsturer. Legge opp en kjørerute og ta både noen rett-ved-veien-cacher og noen gå-tur-til-cacher :)
    Og du? Det er godt å se det er grønt i nord :)
    Store klemmer!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!