tirsdag 2. april 2013

Kjøkkentid... ;)

Det er koselig å være på kjøkkenet. Spesielt når jeg får til å lage god mat, eller får til å bake noe! Og ikke minst når været ikke tilsier at det er noe hyggelig å være ute.

I går fikk jeg til tre brød og 32 småbrød med fyll. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle dem, men det er grovbakst, fylt med hvitløk- og urtekrydret skinke og raspet gulost. Nydelig, ble de! :) Det er så godt når jeg får til! Klare selv!!! :)

Har ikke jeg en tøff blikkboks for å ha kjøkkenredskaper i? ;) Jeg er ikke noe til interiørblogger, men gjenbruk er jeg god på! :)

Men apropos interiør og kjøkken; bloggen "Englekyss" har en fin tradisjon med en serie blogginnlegg som heter; "Mitt kjøkkenvindu i...." Hun bytter dekor i kjøkkenvinduet hver måned og viser det frem. Det ser så koselig ut. "Mitt kjøkkenvindu i april." dukket opp i går. Som alltid veldig fint. Bare se på dette innlegget, når hun viser frem sine 12 forskjellige dekorasjoner for 2012; "Mitt kjøkkenvindu i 2012"

Det er koselig å se hvor fint det blir når folk legger ned masse jobb i å dekorere rundt seg. "Mitt kjøkkenvindu"-serien hos Englekyss er en av mine interiør-favoritter.  ;)

Vel, nå titter solen frem, så jeg skal ta meg en tur ut og koste vekk snø fra verandaen!

Ha en flott dag! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!