fredag 22. mars 2013

Påskekake!

I går, mens jeg bakte brød, fant jeg ut at jeg skulle lage en påskekake. Jeg startet med å lage helt vanlig sjokoladekake i to brødformer. Det er bedre med to sjokoladekaker, nå som vi er så få i huset, enn å ha en stor. Den ene er det bare å fryse ned til en senere anledning! :)

Den ser egentlig ut som en forvokst banan... Men det er altså en sjokoladekake, med romfyll inni, så dekket med hvit smørkrem og et gult lokk av fondant. Siden jeg bare hadde to pakker med fondant, ble det bare nok til å lage lokkene til kakene og ingen pynt. Men hvem trenger pynt, bare kaka er god?

Og om kaka er god, det finner jeg ut når gutta kommer hjem fra skola og vi skal feire at påskeferien er startet!!! Gutta har skolefri i ei og ei halv uke og jeg har matpakke-smøre-fri i den samme perioden!!!

Jeg gleder meg til KAKE!!!

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!