tirsdag 5. februar 2013

Oppdatering fra Villa Utsikten

Jeg jobber iherdig med å få på plass alle tingene i Villa Utsikten. Stua og kjøkkenet ser høvelig ferdig ut, bare litt småting igjen. Men jeg har ennå masse ting stående nede som fremdeles er i kategorien "jeg-aner-ikke-hvor-jeg-skal-gjøre-av-det"!

Bildet er fra soverommet mitt... Det er ekstremt lite, men jeg har fått inn 120 senga mi, har laget lagringsplass under den (trillebokser) og det ser ut som om at jeg kan få inn en kommode ved siden av senga. Den sorte kolossen skal jeg male hvit etter hvert. Jeg tror det er pipa...

Dagens gjøremål er å gjøre ferdig rommet i 1.etasje hvor jeg rev en vegg i forrige uke. Det betyr at jeg skal plage naboene med å dore inn spiker, sparkle og male tak-, gulv- og brystingslister! Etterpå skal jeg fungere som "cable-guy" og få ordnet med tv-signaler til gutta! Så nå er det bare å skride til verket og komme i gang!

Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!