tirsdag 18. desember 2012

Julestemning i Villa Byliv!

I går hadde jeg den o'store vaskedagen. Ikke for det at det ble vasket så skrekkelig mye, men 2.etg og stua ble nå fritt for hybelkaniner.

Nissene mine er på plass og det er begynt å bli litt julestemning i huset. Selv har jeg ikke julestemning, men den kommer nok sigende etter hvert.

Julebrev og julegaver ble sendt før helga, så det hadde jeg kontroll på før fristen.

Julebrevene slet jeg litt med i år. Skrivingen ble utsatt og utsatt, men i forrige uke ramlet det på plass. Man skulle kanskje ikke tro at jeg, med min skrivekløe, kunne slite med å skrive julebrev, men i år har jeg slitt litt. Til slutt endte jeg opp med et 4 siders brev jeg ble veldig fornøyd med, heldigvis.

I dag har jeg planlagt en tur i skogen. Jeg har funnet et sted hvor det ikke er noe særlig med snø, der kan jeg finne noen furukvister og kongler - hvis jeg er heldig finner jeg kanskje litt mose også. Det hadde vært koselig med en liten tradisjonell juledekorasjon i tillegg til den litt mer modernistiske jeg har på spisebordet. Jeg må bare vente på litt mer dagslys, for vi har ikke mange timene med det nå - ennå er det stup mørkt ute...

Jeg håper alle får en fin dag og ikke stresser alt for mye disse siste dagene før jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!