onsdag 17. oktober 2012

En liten oppdatering fra Villa Byliv!

Mørket gjør seg sterkt gjeldene om kvelden og natten her i nord nå. De lyse sommernettene er en "saga blott" for denne gang og vi må belage oss på døgn med lengre mørkeperioder i tiden fremover.

Jeg kjenner at denne mørkeperioden kommer til å bli lettere enn de 8 siste. I byen blir det aldri helt mørkt. Gatelys, lysene fra alle butikkene, kaiområdet og alle husene gjør omgivelsene ganske annerledes enn i "buchen".

Jeg har ennå ikke funnet frem turentusiasmen, så jeg pusler litt hjemme i stedet for. I går fikk jeg pakket utav de 4 siste eskene med bøker. 5 velfylte bokhyller ble det til slutt. Så nå er det tomt for esker i loftgangen. Jeg tror faktisk vi bare har en flytteeske igjen å pakke ut av. Den er full av maleutstyr, sånn for å male vegger og tak, så den kan bare stå der til vi har bruk for innholdet.

I går og i dag har jeg holdt på med å rive en skillevegg i vaskekjelleren. Nesten hele veggen er vekk og jeg har fått brutt opp nesten hele det ødelagte betong-gulvet som var innenfor skilleveggen. Phu! Rene styrketreningen. Når resten av veggen og betong-gulvet er borte er det bare å få vekk det gamle taket, så er rommet klart for gjenoppbygging. Jeg hadde planlagt å legge et vanlig hvitt tak, flislegge vegger og gulv, men nå heller jeg mer mot ferdigmalte huntonittplater på veggene. Tiden får vise hva jeg bestemmer meg for. Først må rommet ribbes helt.

Tenk; det er blitt onsdag - bare to dager igjen til det er helg! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!