torsdag 6. september 2012

Det går mot helg for mannskapet i Villa Byliv!

Det føles helt ufattelig hvor fort tiden går. I dag er 6. september merket av på kalenderen. Sommeren er fløyet og høsten har grepet seg fast med jerngrep.

Det er lenge siden jeg innså at jeg aldri i verden kom til å rekke over alle fjellturene jeg hadde planlagt i sommer. Men heldigvis kommer det flere sommer-sesonger, så de turene det ikke ble tid til å år får jeg ta til neste år.

Ennå har jeg et krampe-håp om å komme meg til Glomdalsvatnet, Hellerfjellet, Kubben, Hauknestinden, Raudfjellet, Skravelhaugen, Fisklausvatnet, Tortenvikskøta, Risfjellet og Matustutofta. Hvis jeg løper hver dag i neste uke?!?!?! For i helga er det jobb.... Jeg har det knallkoselig på jobb, men fjellet.... fjellet topper alt! :)

Vi har prøvd å komme sånn høvelig i orden i "Villa Byliv", men fremdeles står eskene til pynt på stua, i gangen - ja, egentlig litt overalt i huset. Jeg regner med at det blir orden på det i løpet av vinteren....  ;)

Selv om værgudene ikke har lovet oss så veldig mye godt i dagene fremover, håper jeg alle får ei flott helg - med hyggelig innhold!

1 kommentar:

  1. Du har så mange jern i elden du, flink! Her slit eg med å gidda å ta oppvasken... Ha ei fin helg du også:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!