fredag 3. august 2012

Tur til Inner-Bredek!

I går tok jeg pause fra flyttinga for å dra på en liten fjelltur. Ca 1 mil, tur retur Inner-Bredek.Det er 4 år siden sist jeg var der, men stedet står like flott som jeg husker det. Huset på fjellgården er borte og bare grunnmuren står igjen, men fjøsen står godt bevart ennå. I tillegg er det satt opp ei ørlita hytte, som står åpen. Her kan man gå inn og fyre i ovnen, ja, faktisk overnatte hvis man vil. Jeg bladde tilbake i gjesteboka, der fant jeg ut at vi besøkte stedet i september 2008. En stund siden...

Nå hadde turen en spesiell funksjon; jeg skulle legge ut 4 cacher til vi skal ha event på Granneset 1. september, i tillegg til å ta ut koordinater til en jeg skal sette opp på vei opp til eventet og erstatte en som var blitt sporløst borte. Eller sporløst og sporløst... Statskog fjelltjenesten hadde nok vært på ferde, gjort reperasjoner på broen som hadde medført at den ble borte.

Jeg hadde hørt fra geocachere som hadde gått i området i sommer, at området rundt en av mine cacher var fullstendig rasert. Når jeg kom frem til stedet, ble jeg helt forferdet. Noen hadde, i sin iver etter å finne cachen, fullstendig rasert det gamle steingjerdet. Jeg blir så forbanna på den type herverk at jeg vil kveles! Når du ikke finner cachen der spoilerbildet og hintet sier at den er, da finnes det vel ingen årsak til å drive arkeologisk utgravning på stedet?!?! Jeg hadde ikke tid til å reparere, siden jeg måtte være hjemme igjen kl 15:00, så her må jeg opp å stable stein senere i høst... Jævli irriterende!

Etter å ha tuslet ei drøy mil, var jeg søkk våt tilbake i bilen. OMG! Så godt å få et avbrekk og komme seg ut på tur. :) Til helga blir det hyttetur. Jeg har ikke vært på Klippen Resort siden før påske, så det blir godt å dra en tur innover. Jeg må jo nesten sjekke forekomsten av kantarell og multer. Men det spørs om det er for tidlig, siden sommeren har vært så regntung og kald. Grønn vinter!

Da ønsker jeg alle en strålende helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!