onsdag 29. august 2012

Hektiske dager i Villa Byliv!

Som dere ser går det fremover med å komme i orden i Villa Byliv. På stua er det kun plass til sofa, salongbord, tv og ei bokhylle. Det store gulvteppet som så ut som et frimerke i gammelhuset, fungerer mer som vegg-til-vegg-teppe her...  ;)

Spisestua er heldigvis like stor som stua, noe som gir god plass til hele spisestuemøblementet og tre komoder.

Jeg fant ut at totalt er stua og spisestua på nesten 26 kvadrat! Mer enn nok plass. :)

Livet er fortsatt hektisk og gjøremålene står i kø. Til helga er det geocachingevent på Granneset. Etter å ha vært på event i Lycksele kjenner jeg at jeg har litt prestasjonsangst. Eventet Granneset 2012 er nemlig mitt event. Og det er veldig mange som har logget at de kommer, hele 18 team, noe som fort gir 40 geocachere. Kjempemorro! Jeg har ennå en god del ting som må ordnes før jeg drar opp på fredag, så jeg må nok sette igang i ettermiddag.

Siden jeg bare har fått plukket 2 liter multer til nå i høst, må jeg nok dra en tur inn til Klippen Resort på lørdag. Noen bær må det jo være å oppdrive der inne. På veien til Lycksele forrige helg stoppet jeg på to tilfeldige myrer. På den første fant jeg de to literne, på den andre var det ingenting. Men jeg håper å finne noen bær på de myrene jeg pleier å vandre på. ;)

Er det ikke vakkert?
Spindelvev med morgendugg.
Helt utrolig hvor sterk disse byggverkene er.

Jeg håper alle har en flott uke og at høsten måtte bli laaaaaaaaaaaaang i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!