tirsdag 21. august 2012

Geocachingeventer i sikte!

Til helga dra jeg på geocachingevent i Lycksele. Et 40-talls team er påmeldt, men bare jeg og ett team til fra Norge. Blir spennende å se om jeg forstår hva de sier - og om de forstår meg, for jeg er helt elendig med svensk!

Det er 2 eventer der denne helga; Lappstockholm by night og Lappstockholm 2012 5-års jubileum. Jeg gleder meg til å treffe andre med samme lidenskap for geocaching. Og ikke minst å dra på nattcaching nå som det er blitt mørkt om kveldene. Vi har vært i Lycksele og logget noen cacher tidligere, men ennå er det veldig mange grønne bokser og blå spørsmålstegn på kartet. (Smilefjesene er de cachene vi har funnet.) Jeg håper kartet er fullt av smilefjes etter helga!!!

Som nevnt er vi bare to norske team. Det andre teamet som skal er også fra Mo og kjenninger, så jeg håper og tror at det blir mye team-caching i løpet av helgen - og at jeg får tolk-bistand med den elendige svensken min...  ;) Jeg har team-cacha sammen med dem før, både her i Rana og under eventet i Brønnøysund, så jeg vet at vi får det morro! :)

Hvis alt går som jeg håper og tror, så får jeg mulighet til å dra til Klippen Resort på torsdag. Hvis jeg er raskere enn lynet kommer jeg meg kanskje opp på et par av myrene og får sett om det er mulig å trylle frem et par liter multer, sånn at vi har til jul i allefall! :)

Kjøreturen til Lycksele på fredag blir da også 3 timer i stedet for 4... det er veldig greit, siden jeg blir så ekstremt trøtt av å kjøre bil...  ;)

Hotellrom på Hotell Lappland er bestilt. Jeg hadde egentlig planlagt telt, men jeg orker ikke siden det har vært så utrolig slitsomt her hjemme den siste tiden. Telt får jeg heller ta i bruk neste helg, når jeg selv skal holde geocachingevent på Granneset!

Jeg håper alle har en strålende tirsdag!

1 kommentar:

  1. Guri land, så spennende med eget event! Dette gleder jeg meg til å lese masse om når det er over :)
    Klem :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!