torsdag 19. juli 2012

Første camp er satt opp!

Her på Kistrand (tror jeg det heter), har jeg satt opp første camp. Det er ennå et par timer til Kjersti sitt fly lander i Bodø, så jeg fant ut at det var like greit å sette opp leir når jeg kjøpte forbi.

Etter at jeg har henta henne på flyplassen kjører vi rett til Saltstraumen. Hvis noen av mine lesere har god kontakt med værgudene, ja, da håper jeg dere kan ordne sol til oss en times tid, rundt midnatt...

Oppdateringer følger fortløpende! :)

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker campingvognen vår litt ekstra hver gang jeg ser et telt, så takk for at du minner meg på det nå etter snart fire uker på tur!

    Og lykke til!

    SvarSlett
  2. En god camp var det! Midnattssola skal jeg få med meg neste gang jeg er nordover :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!