onsdag 27. juni 2012

Geocaching i solen!

I går var jeg på Amarodes stranden et par timer. Der var det en cache med terningkast 3,5 i vanskelighetsgrad, men den var fort gjort å finne likevel. Klassisk geocaching-stein-stabling gjorde at den avslørte seg selv med en gang...  ;) Fornøyd kunne jeg fiske frem boksen og signere loggboken!

Etter lunsj ville de to eldste tenåringene på mer shopping (fatter ikke hva som går av dem), så jeg kjørte dem til Faro de Maspalomas og slapp dem av der. Så kjørte jeg opp i dalen for å se om jeg kunne finne en cache like sør for Palmitos Park. Terningkast 4 i vanskelighetsgrad, så jeg var litt tvilende til utfallet. Men god geocaching-sti og igjen; klassisk geocaching-stein-stabling gjorde at også denne cachen ble et veldig greit funn.

Så var det bare å returnere for å hente gutta og kjøre tilbake til bungalowene.

Siden vi har to bungalower, en til oss "voksne" og en til tenåringene (deres bungalow går under navnet "mannebula") så slipper jeg irritere meg over alt rotet deres. Men jeg tenker med gru på den stakkars vaskedama som må bane seg vei der inne....

Til tross for overskya-sand-vind-vær i går var det 37,5 grader i skyggen. Godt og varmt, i tillegg til en kolosal luftfuktighet!

Håper dere har det fint i nisselandet, vi koser oss i allefall stort på kanariholmen!

1 kommentar:

  1. Koselig for oss smånisser på berget å få disse rapportene fra Syden, sol og sommer! Nyt livet ;o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!