søndag 24. juni 2012

Første morgenen på Kanariholmen!

Nå, kl 08:33, sitter jeg i sofaen i bungalowen med dataen i fanget og ser litt på hva som har skjedd i verden det siste døgnet. Det er ikke mye, som vanlig, og sikkert det aller beste. Dører og vinduer står åpne, det er skygge på verandaen, der skal jeg sitte om en liten stund. Drikke dagens andre kopp med kaffe. Se på de smilende spaniolene som ennå er i lykkerus etter gårdagens fotballsuksess mot Frankrike. Kan love dere her var liv i går kveld og natt!!! ;)

1 kommentar:

  1. Vet ikke hva jeg skal si, jeg... Uhøflige kofferteiere, uhøflige og lite oppfinnsomme flyansatte...ikke akkurat drømmestarten på ferien. Men jeg krysser fingrene for at kofferten til Harald kommer til rette og at selve ferien blir superbra!
    Stor klem fra regnværssommeren!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!