søndag 20. mai 2012

En stille søndag morgen!

Helgen har gått med til husarbeide, riving av en vegg mellom to rom og flytting av møbler. En liten cachejakt fikk jeg så vidt tid til i går kveld, før jakten på en ny bil (bil 2) gikk i gang på nettet. Intet enkelt prosjekt, men vi må ha en bil til. Å bo på landet med en bil er nesten helt håpløst.

I dag er det hagearbeide, ennå mere husarbeide og eksamens-hjelp til den stakkars tenåringen som kom opp i matte. Jeg kan ikke tenke meg noe værre, men vi får sette oss ned og øve, så går det nok veldig bra det også!

Hagearbeidet er jeg så vidt kommet i gang, jeg har fått gravd lauv og gammalt gress vekk fra det eneste blomsterbedet som er igjen på tomten. Men det er mye igjen, massevis av lauv ligger over den superfine moseplenen min....

Ja, så var dagen nesten gått... Innlegget jeg startet på i morres, ble aldri ferdig... jeg hadde jo ikke noe "matnyttig" å fortelle om.... Men bildet er nå i allefall morro!!!  :)

PS! Plenen ble aldri raket, husarbeidet er fortsatt bare utsatt og kampen mot matte-eksamen pågår ennå.....

1 kommentar:

  1. SÅ flink du har vore i alle fall! Helgene er ofte nesten meir hektiske enn vekene her;) Ha ei god veke, og lukke til, til tenåringen! Blir vel godt å bli ferdige i alle fall! Her kom nokon opp i matte, og nokon i engelsk. Og engelskfolka må vente mykje lenger på eksamen, noko som er bale nok i seg sjølv...

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!