onsdag 4. april 2012

Påskeferie i vente...

Nest siste arbeidsnatta før påskeroen kan senke seg, er over. Det er blitt lite søvn i dag. I seng kl 09, opp igjen kl 12. Øya er rødglødende, så jeg håper jeg får sove litt i ettermiddag.

Jeg har bestemt meg for å ikke legge påskeferien til Hemavan og Klippen Resort. Fjellet flyter over av folk og da blir det ikke mye ro og fred, så jeg har funnet ut at jeg heller legger turen til kysten. Dette til tross for at snøen har lavet ned de siste dagene, noe som medfører at det er rimelig hvitt på kysten også... sukk...

Planen er å bruke en dag eller to med å dra til Nesna for å prøve å finne et par cacher, noen polarsirkelkoder - og få med et Ranatrasken-klipp eller to på veien. Til tross for all snøen må jeg prøve å komme meg på tur. Jeg mener; det er tross alt APRIL, så nå MÅ det slutte å snø snart!

Jeg håper alle der ute i den store verden har en fin påske i vente - og at så mange som mulig kan nyte noen avslappende fridager!!!

2 kommentarer:

  1. Herlig med påskeferie :) SV:Jaaa, kom til sommeren!! Da må vi jo ha oss en kaffe sammen, ikke sant? Jussis siste er absolutt å anbefale, innihampen spennende!! Ønsker deg også en super påske, klemklem :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kaffe med Anette i Brønnøysund er kommet på "To do lista"!!! ;)

      Slett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!