fredag 6. april 2012

Jeg sier opp abonnementet på vinter!

Ja, for å være helt ærlig; jeg sier opp abonnementet på vinter og snø!

I dag la jeg i vei mot Tortenkøta, alt virket veldig lovende; ei dame gikk på ski 3-400 meter forran meg og jeg kunne gå i sporene hennes. Rundt 800 luftlinjemeter fra køta ga hun seg og kom i retur... Etter å ha kavet på ski i all løssnøen et par hundre meter videre fra der hun snudde, skjønte jeg hvorfor hun snudde. Jeg ga opp, med bare ca 620 meter igjen til køta... Jeg som aldri gir opp!?!?! Men slaget var tapt, det var bare å innse... Snøen vant 1-0 mot meg denne gangen!

Til sammenligning kan dere se påsketuren vi hadde dit i april i 2011.... Da kunne vi gå opp i joggesko og vandre i barføtter på berget! Sukk... I år er det virkelig andre forhold. Det er minst en halv meter snø på fjellet, og her snakker vi fjell som ligger ved havet! Usj!!!

Vel, jeg har bestemt meg for å gi meg. Jeg lar snø være snø, krysser fingrene for 3 uker med plaskregn fra mandag, og legger planer for en trivelig inne-i-huset-påske i stedetfor.

Jeg har absolutt ingen påskepynt hjemme, bortsett fra noen påskeliljer. Vi skal nok kose oss likevel. Jeg har laget bunn til en "tropisk aroma" uten muskatt, så da er den vel strengt tatt ingen "tropisk aroma"... men... Den skal lages ferdig i morgen, så har jeg og småfolket noe godt til resten av påsken!

Vinen vi kjøpte til påskeferien blir nok stående urørt en stund til.... Jeg åpner ikke en vinflaske helt alene. Men jeg skal drikke av den hjemmelagde egglikøren jeg fikk!!!

Jeg kan dele en hemmelighet med dere; jeg fikk en flaske hjemmelaget egglikør til jul.... til påske leverte jeg flaska inn til påfylling - og jammen funka ikke det; jeg fikk ei full flaske i retur! Jeg undres om dette vil funke flere ganger?!?!  ;)

Om dere nå sitter fast i snøen eller har nydelig snøfri vår;
- håper jeg dere får en fortsatt god påske, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!